Comentarii (0) Reclamație film
  • Alege un server =>

loading...

loading...

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

loading...

Le gendarme et les extra-terrestres - Jandarmul și extratereștrii (1979)

Jandarmul și extratereștrii (în franceză Le gendarme et les extra-terrestres) este un film franțuzesc din anul 1979, regizat de Jean Girault. El este al cincilea film din seria Jandarmul, cu Louis de Funès în rolul jandarmului Ludovic Cruchot. El a fost urmat de încă un film, Jandarmul și jandarmerițele (1982).
Probabil cel mai demențial film din seria care a consolidat definitiv statutul de mare comic al lui Louis de Funes, Jandarmul și extratereștrii propagă la fiecare secvență umor contagios. De această dată, pe inspectorul Cruchot pică sarcina de a-i salva pe rezidenții din St. Tropez de o invazie a unor extratereștrii însetați de ulei de motor. Pentru că sunt identici oamenilor, singurul mod în care jandarmii îi pot distinge este după sunet.

Vizualizari: 98

Categoria: Comedie, Crimă, SF, 1979

Regizor: Jean Girault

Data Adaugari: 29/01/2021

Scenariști: Richard Balducci, Jean Girault, Jacques Vilfrid

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:31:38

Claritate: BluRay 720p

Premii: 1 premiu Golden Screen

IMDb: 6.3


loading...
În timp ce patrulează prin pădurile din apropierea orășelului francez Saint-Tropez, sergentul șef Ludovic Cruchot (Louis de Funès) și jandarmul Beaupied au fost martori la decolarea unui OZN. Ei au raportat imediat adjutantului Gerber (Michel Galabru) care nu i-a crezut. Cruchot a descoperit că extratereștii aterizați în orașul lor sunt confecționați din fier și pot lua înfățișarea unor oameni obișnuiți, a jandarmilor și chiar a colonelului. Ei se folosesc de telechinezie, putând să distrugă diferite obiecte sau chiar să facă dispărut un restaurant.

Sosirea unei farfurii zburătoare declanșează emoția și frica de necunoscut, aducând în atenția presei acest oraș destul de mic. Cruchot constată că extratereștii beau ulei și că, atunci când sunt loviți, scot un sunet asemănător cu cel al unui bidon gol. Crezând că se luptă cu un extraterestru, Cruchot îl atacă din greșeală pe colonel, după care este consemnat la sediu. El fuge din sediul Jandarmeriei și se ascunde în mănăstirea unde era sora Clotilde.

În cele din urmă, Cruchot reușește să-și convingă colegii de potențialul pericol reprezentat de extratereștri, iar jandarmii elaborează un plan pentru depistarea lor: îi stropesc pe oameni cu apă, organismul metalic al extratereștrilor ruginind la contactul cu apa. Planul îi enervează pe localnici, iar jandarmii elaborează un nou plan de a-i momi pe extratereștri cu o farfurie zburătoare falsă.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: