Comentarii (0) Reclamație film
  • Alege un server =>

loading...

loading...

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

loading...

Play Motel (1979)

Un reporter și iubita sa investighează decesele din jurul unui hotel unde mai mulți oameni proeminenți merg să facă sex.
Patrizia și Roberto, actori de teatru și soți, după ce au stat la Motelul Play, găsesc accidental un cadavru în portbagajul mașinii lor. Ei lasă mașina la fața locului și merg să cheme poliția, iar când ajung, descoperă cu uimire îndepărtarea cadavrului, care se găsește apoi într-un loc complet diferit: polițiștii descoperă atunci că a fost Maria Luisa Longhi, soția comendatorului Rinaldo Cortesi.

Vizualizari: 142

Categoria: Crimă, Horror, Erotic, 1979

Regizor: Mario Gariazzo

Data Adaugari: 19/02/2021

Scenariști: Mario Gariazzo

Uploader: Admin

Durată Film: 1:33:12

Claritate: BluRay 720p

Premii: N/A

IMDb: 4,9


loading...
Un reporter și iubita sa investighează decesele din jurul unui hotel unde mai mulți oameni proeminenți merg să facă sex.
Patrizia și Roberto, actori de teatru și soți, după ce au stat la Motelul Play, găsesc accidental un cadavru în portbagajul mașinii lor. Ei lasă mașina la fața locului și merg să cheme poliția, iar când ajung, descoperă cu uimire îndepărtarea cadavrului, care se găsește apoi într-un loc complet diferit: polițiștii descoperă atunci că a fost Maria Luisa Longhi, soția comendatorului Rinaldo Cortesi. La cererea în special a Patrizia, cei doi soți improvizează în calitate de anchetatori pentru a ajuta poliția să rezolve cazul.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: