Comentarii (0) Reclamație film
  • Alege un server =>

loading...

loading...

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

loading...

Rocky II (1979)

În ziua de Anul Nou din 1976, campionul mondial la box la greutăți Apollo Creed și-a apărat cu succes titlul într-o decizie divizată împotriva provocatorului Rocky Balboa . El și Rocky sunt duși la același spital. În ciuda acordului lor reciproc de a nu căuta o revanșă, Apollo îl provoacă din nou pe Rocky, însă Rocky refuză și se retrage din boxul profesional . Iubita lui, Adrian, îi susține alegerea, la fel ca și medicii săi, care dezvăluie că va necesita o intervenție chirurgicală pentru o retină detașată, o afecțiune care ar putea duce la orbire permanentă. Într-un moment privat, Rocky merge să vadă un Apollo în recuperare și dorește un răspuns veridic la întrebarea lui dacă Apollo a dat totul în luptă; Creed confirmă că a făcut-o. După ce Rocky este eliberat din spital, el se bucură de beneficiile schimbărilor vieții sale: noua faimă a lui Rocky atrage un agent care îl vede pe Rocky ca o potențială susținere și sponsorizare a minei de aur, iar bogăția lui bruscă îl încurajează să-i propună lui Adrian.

Vizualizari: 20

Categoria: Biografic, Dramă, Sport, 1979

Regizor: Sylvester Stallone

Data Adaugari: 16/02/2021

Scenariști: Sylvester Stallone

Uploader: Admin

Durată Film: 1:59:10

Claritate: BluRay 720p

Premii: Nominalizat la American Movie Awards 1980,People's Choice Awards, USA 1980,Satellite Awards 2009,The Stinkers Bad Movie Awards 1979

IMDb: 7,3


loading...
În ziua de Anul Nou din 1976, campionul mondial la box la greutăți Apollo Creed și-a apărat cu succes titlul într-o decizie divizată împotriva provocatorului Rocky Balboa . El și Rocky sunt duși la același spital. În ciuda acordului lor reciproc de a nu căuta o revanșă, Apollo îl provoacă din nou pe Rocky, însă Rocky refuză și se retrage din boxul profesional . Iubita lui, Adrian, îi susține alegerea, la fel ca și medicii săi, care dezvăluie că va necesita o intervenție chirurgicală pentru o retină detașată, o afecțiune care ar putea duce la orbire permanentă. Într-un moment privat, Rocky merge să vadă un Apollo în recuperare și dorește un răspuns veridic la întrebarea lui dacă Apollo a dat totul în luptă; Creed confirmă că a făcut-o. După ce Rocky este eliberat din spital, el se bucură de beneficiile schimbărilor vieții sale: noua faimă a lui Rocky atrage un agent care îl vede pe Rocky ca o potențială susținere și sponsorizare a minei de aur, iar bogăția lui bruscă îl încurajează să-i propună lui Adrian. Ea acceptă fericit și ei se căsătoresc într-o mică ceremonie. La scurt timp, Adrian dezvăluie că este însărcinată.
Între timp, alimentat de e-mail-urile susținând că a reparat lupta pentru a-și proteja domnia ca campion, Apollo devine obsedat de ideea că o revanșă este singura modalitate de a demonstra că performanța lui Rocky a fost pur și simplu o întâmplare. Hotărât să remedieze singurul defect al carierei sale de box, Apollo ignoră toate pledoariile prietenilor și familiei sale de a uita de luptă și, în schimb, cere echipei sale să facă tot ce este necesar pentru a-l scoate pe Rocky din retragere.
Rocky, la început, pare neafectat de campania de frământare a lui Apollo, dar lipsa sa de experiență în bani îl determină să se confrunte cu probleme financiare. După mai multe încercări nereușite de a găsi un loc de muncă, Rocky îl vizitează pe Mickey Goldmill, antrenorul și managerul său, la sala de sport pentru a vorbi despre posibilitatea de a lupta din nou. Mickey refuză din cauza îngrijorării pentru sănătatea lui Rocky, dar el acceptă în curând după ce Apollo o insultă public pe Rocky. Adrian îl confruntă pe Rocky cu privire la pericolul de a reveni la box și îi amintește de riscul pentru vedere. Rocky susține că nu știe nimic altceva, așa că acesta este singurul mod în care le poate asigura. Adrian, furios pe Rocky pentru că și-a încălcat promisiunea, refuză să-l susțină.
Rocky și Mickey încep să se antreneze, dar Rocky nu este concentrat din cauza dezaprobării lui Adrian. Fratele lui Adrian, Paulie, se confruntă cu sora lui că nu-și susține soțul, dar ea leșină în timpul confruntării și este dusă de urgență la spital, unde intră în travaliu. În ciuda faptului că este prematur, bebelușul este sănătos, dar Adrian cade în comă. Rocky se învinovățește pentru ceea ce s-a întâmplat, refuzând să lase patul lui Adrian până când ea se trezește și nu va merge să-și vadă noul copil până când copilul nu va putea fi împreună cu mama sa. Când Adrian iese din comă, o găsește pe Rocky lângă patul ei, iar cuplului li se arată noul copil, un băiat, pe care îl numesc Robert „Rocky Jr.” Adrian îi dă binecuvântarea revanșei, iar Rocky intră rapid în formă pentru luptă.
De Ziua Recunoștinței, în noaptea meciului, Apollo își propune să-l învingă pe Rocky în cel mult două runde, pentru a dovedi că primul meci pe distanță a fost o întâmplare. Stâncos, luptând cu mâna dreaptă pentru a-și proteja ochiul în loc de gura lui natural, este doborât de două ori de Creed și depășit pentru o mare parte din luptă. Intrând în cea de-a cincisprezecea și ultima rundă, Creed este cu mult înaintea punctelor și trebuie doar să stea departe de Balboa pentru a câștiga lupta prin decizie. Cu toate acestea, Creed, ne dorind ca lupta să se încheie așa cum a făcut-o prima dată, ignoră rugămințile antrenorului său de a rămâne înapoi și încearcă să-l învingă pe Rocky prin knockout. În runda finală, Rocky revine la poziția sa naturală și, în mod dramatic, dezlănțuie o serie de pumni contra lui Creed, transformând valul. Ambii bărbați, epuizați, schimbă pumni până se doborâsc reciproc. În timp ce ambii bărbați se luptă pentru a-și recâștiga picioarele, Rocky este capabil să se ridice la numărul de 9, în timp ce Apollo se prăbușește din epuizare, oferindu-i lui Rocky victoria prin knockout, făcându-l noul campion la greutăți.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: