Comentarii (0) Reclamație film
  • Alege un server =>

loading...

loading...

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

loading...

The Marriage of Maria Braun - Căsătoria Mariei Braun (1979)

Filmul începe în Germania în 1943. În timpul unui bombardament aliat, Maria se căsătorește cu soldatul Hermann Braun. După „jumătate de zi și o noapte întreagă” împreună, Hermann se întoarce pe frontul de est a doua zi. După sfârșitul războiului, Maria este informată că Hermann a fost ucis.Maria începe să lucreze ca prostituată într-un bar frecventat de soldații americani. Are o relație cu soldatul afro-american Bill, care o sprijină și îi dă ciorapi de nylon și țigări. Rămâne însărcinată de Bill.

Vizualizari: 104

Categoria: Dragoste, Dramă, 1979

Regizor: Rainer Werner Fassbinder

Data Adaugari: 03/12/2020

Scenariști: Pea Fröhlich, Peter Märthesheimer

Uploader: Admin

Durată Film: 2:00:06

Claritate: BluRay 720p

Premii: Nominalizat la Glob de Aur in 1980, Festivalul Internațional de Film din Berlin 1979, Premiile David di Donatello din 1980, Festivalul Internațional de Film Figueira da Foz 1979, Premiile filmului german 1989

IMDb: 7.8


loading...
Filmul începe în Germania în 1943. În timpul unui bombardament aliat, Maria se căsătorește cu soldatul Hermann Braun. După „jumătate de zi și o noapte întreagă” împreună, Hermann se întoarce pe frontul de est a doua zi. După sfârșitul războiului, Maria este informată că Hermann a fost ucis. Maria începe să lucreze ca prostituată într-un bar frecventat de soldații americani. Are o relație cu soldatul afro-american Bill, care o sprijină și îi dă ciorapi de nylon și țigări. Rămâne însărcinată de Bill.
Cu toate acestea, Hermann nu a fost ucis și se întoarce acasă pentru a-i descoperi pe Maria și Bill dezbrăcându-se reciproc. Urmează o luptă între Hermann și Bill. Când Hermann pare în pericol, Maria îl ucide neintenționat pe Bill, lovindu-și capul cu o sticlă plină. Maria este judecată de un tribunal militar și își exprimă dragostea atât pentru Bill, cât și pentru Hermann; Hermann este atât de impresionat de devotamentul Mariei încât el își asumă vina pentru ucidere și este închis. Maria are o naștere mortă și îi cere medicului să promită că va întreține mormântul. Pe trenul spre casă, Maria se poziționează pentru a atrage atenția unui industrial bogat, Karl Oswald. Oswald, un bărbat mai în vârstă, îi oferă o funcție de asistent și, la scurt timp după aceea, Maria devine amanta lui așa cum plănuise. Maria îl vizitează din nou pe Hermann și îi spune despre dezvoltare, promițând că viața lor va începe imediat ce va fi eliberat. Maria devine bogată și cumpără o casă.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: