Comentarii (0) Reclamație film
  • Alege un server =>

loading...

loading...

Doneaza Ajuta Site-ul...

4.0

loading...

The Mountain Men - Oamenii munţilor (1980)

Filmul este dedicat unor eroi adevărați, bărbați care au reușit să supraviețuiască sălbăticiei din Munții Stâncoși. Charlton Heston este cel care îl interpretează pe Bill Tyler. În acele vremuri, cererea de blană de castor era în scădere, iar viața pe care Tyler și partenerul său, Henry Frapp (Brian Keith), gândeau că o vor avea se apropia de final. Cu toate acestea, ei refuză să renunțe. În același timp, este pe cale să se sfârșească și libertatea indienilor și stilul de viață al acestora.

Vizualizari: 408

Categoria: Aventuri, Dragoste, Western, 1980

Regizor: Richard Lang

Data Adaugari: 26/12/2020

Scenariști: Fraser C. Heston

Uploader: Admin

Durată Film: 1:40:25

Claritate: BluRay 720p

Premii: N / A

IMDb: 6,4


loading...
Filmul este dedicat unor eroi adevărați, bărbați care au reușit să supraviețuiască sălbăticiei din Munții Stâncoși. Charlton Heston este cel care îl interpretează pe Bill Tyler. În acele vremuri, cererea de blană de castor era în scădere, iar viața pe care Tyler și partenerul său, Henry Frapp (Brian Keith), gândeau că o vor avea se apropia de final. Cu toate acestea, ei refuză să renunțe. În același timp, este pe cale să se sfârșească și libertatea indienilor și stilul de viață al acestora. Heavy Eagle (Stephen Macht) se luptă pentru supraviețuirea tribului său, împotriva trupelor albilor și a epidemiei de variolă. Dramatism, aventuri, umor, într-un film despre eroi americani adevărați.
Tyler caută o vale legendară, pe teritoriul Picioarelor Negre , „atât de plină de castor încât sări doar în capcane”. Running Moon ( Victoria Racimo ) îl părăsește pe soțul său abuziv, un războinic nemilos, pe nume Black Eagle ( Stephen Macht ), și se întâlnește cu cei doi braconieri în zilele moarte ale epocii capcanelor de blană. În timp ce la început Bill vrea doar să o ducă în siguranță la întâlnire, ea devine în cele din urmă femeia lui. În timp ce îi prind pe Bill și Henry sunt atacați de Blackfeet, iar Henry este scalpat de Heavy Eagle în fața lui Bill. Bill aleargă înapoi în tabără și el și Running Moon fug doar pentru a fi prinși. Mai târziu, lui Bill (care crede că Running Moon a fost ucis și el) i se oferă o șansă de a fugi (similar cu evenimentul real din John Colter) și este urmărit de războinici pe care îi eludează inițial ascunzându-se într-o groapă de castori. Îl urmăresc până când el și Heavy Eagle cad într-un râu furibund. Vulturul greu ajunge la țărm și Bill trece peste o cascadă. Heavy Eagle încearcă să facă din nou Running Moon femeia lui, ceea ce el nu poate face. Știe că Bill Tyler a supraviețuit și va veni după ea așa cum o făcuse el.
În drumul său de supraviețuire, Bill îl întâlnește pe Henry, care a supraviețuit scalpului și în cele din urmă află că Running Moon este încă în viață. El și Henry au plecat să o salveze în timp ce sunt urmăriți de o pereche de braconieri (Cassell și Lucking) care caută, de asemenea, valea castorilor.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: