Comentarii (0) Reclamație film
  • Alege un server =>

loading...

loading...

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

loading...

Xanadu (1980)

Xanadu este un film fantastic romantic-muzical din 1980, regizat de Robert Greenwald după scenariul lui Marc Reid Rubel. Titlul este o referire la poemul "Kubla Khan, or, A Vision in a Dream: A Fragment" de Samuel Taylor Coleridge, care este citat în film.

Vizualizari: 71

Categoria: Fantastic, Muzical, Romantic, 1980

Regizor: Robert Greenwald

Data Adaugari: 22/01/2021

Scenariști: Richard Christian Danus, Marc Reid Rubel

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:35:58

Claritate: BluRay 720p

Premii: 1 nominalizare Jupiter Award,1 premiu si 6 nominalizari Razzie Award,1 nominalizare Stinker Award,1 nominalizare Young Artist Award

IMDb: 5.3


loading...
Muzele Panteonului grecesc se incarneaza pe Pamant pentru a-i inspira pe oameni. Una dintre ele, Kira, trebuie sa-l ajute pe tanarul muzician Sonny Malone, profund deziluzionat de viata, care, asistat de un anume Danny McGuire, inspirat cu patruzeci de ani in urma de aceeasi Kira, reuseste sa puna pe picioare o afacere prospera – discoteca “Xanadu”.
Intre timp insa Sonny se indragosteste de misterioasa Kira, care incalca tabuul olimpian si-si daruieste inima pamanteanului.
Autoexilandu-se ca penitenta, Kira cedeaza totusi rugamintilor iubitului ei, de a mai veni o data pe Pamant, la fastuoasa inaugurare a clubului.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: