Comentarii (0) Reclamație film
  • Alege un server =>

loading...

loading...

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

loading...

Das Boot - Submarinul (1981)

Submarinul (titlu original în germană: Das Boot, /dɑs boːt/) este un film din 1981, regizat de Wolfgang Petersen. Filmul este o adaptare a romanului cu același titlu de Lothar-Günther Buchheim și, datorită realismului, este considerat printre cele mai reușite filme de război.

Vizualizari: 91

Categoria: Aventuri, Dramă, Thriller, 1981

Regizor: Wolfgang Petersen

Data Adaugari: 19/01/2021

Scenariști: Wolfgang Petersen, Lothar G. Buchheim

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 03:28:08

Claritate: BluRay 720p

Premii: 6 nominalizari Oscar,1 nominalizare Globul de Aur,1 nominalizare BAFTA,2 premii Bavarian Film Award,1 nominalizare DGA Award,2 premii German Film Awards,1 premiu Golden Screen,1 premiu NBR Award,1 nominalizare Satellite Award

IMDb: 8.3


loading...
Acțiunea filmului are loc în anul 1941, în timpul celui de al doilea război mondial. Submarinele germane primesc sarcina de a scufunda navele de comerț engleze, pentru a împiedica importul de material de război în Marea Britanie. Această acțiune devine tot mai riscantă, din cauza dezvoltării tehnicii de distrugere a submarinelor. După o festivitate în orașul La Rochelle, submarinul "U 96" este trimis din nou în luptă. Comandantul este numit cu simpatie „Der Alte“ (Bătrânul), pe când locotenentul de marină Werner este luat peste picior de echipajul submarinului. Starea de bună dispoziție a echipajului se schimbă brusc, după ce torpila submarinului nu nimerește nava de război inamică. Submarinul va fi atacat printr-o bombardare puternică. Acțiunea următoare este distrugerea unei nave petroliere, marinarii care sar în apă, nu sunt salvați de căpitanul submarinului. Aceste situații lasă urme psihice în toți membrii echipajului. La strâmtoarea Gibraltar, comandantul submarinului după ce a reușit să păcălească lanțul de nave de război britanice, este descoperit de radarul unui avion, care dă alarma și care înseamnă sfârșitul lor.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: