Comentarii (0) Reclamație film
  • Alege un server =>

loading...

loading...

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

loading...

Rocky III (1982)

În 1980, la trei ani după ce a câștigat campionatul mondial la categoria grea împotriva lui Apollo Creed, Rocky Balboa a avut un șir de zece apărări de titlu de succes. Faima, bogăția, aprobările și profilul celebrității sale au crescut, determinându-l să participe la un eveniment caritabil de expoziție împotriva campionului mondial la lupte, Thunderlips
Managerul lui Rocky, Mickey, privește îngrijorat un tânăr și puternic concurent care se ridică rapid printre rândurile numite James "Clubber" Lang.

Vizualizari: 20

Categoria: Acţiune, Dramă, Sport, 1982

Regizor: Sylvester Stallone

Data Adaugari: 17/02/2021

Scenariști: Sylvester Stallone

Uploader: Admin

Durată Film: 1:39:38 Go to S

Claritate: BluRay 720p

Premii: Nominalizat la Academy Awards, USA 1983,Golden Globes, USA 1983,BAFTA Awards 1983

IMDb: 6,8


loading...
În 1980, la trei ani după ce a câștigat campionatul mondial la categoria grea împotriva lui Apollo Creed, Rocky Balboa a avut un șir de zece apărări de titlu de succes. Faima, bogăția, aprobările și profilul celebrității sale au crescut, determinându-l să participe la un eveniment caritabil de expoziție împotriva campionului mondial la lupte, Thunderlips
Managerul lui Rocky, Mickey, privește îngrijorat un tânăr și puternic concurent care se ridică rapid printre rândurile numite James "Clubber" Lang. În timp ce dezvăluia o statuie a sa la scara de Muzeul de Artă din Philadelphia chiar înainte de a-și anunța retragerea, Rocky este contestat public de Lang, acum cel mai mare concurent. Lang îl acuză pe Rocky că acceptă în mod intenționat provocări din partea adversarilor mai mici și îl determină pe Rocky să-și accepte provocarea pentru o luptă de campionat.
Mickey nu vrea inițial nici o parte din ea. Presat de Rocky, Mickey mărturisește că i-a ales pe oponenți pentru apărarea titlului lui Rocky pentru a-l scuti de o altă bătaie de genul pe care i-a dat-o Creed în revanșa lor. El explică faptul că Lang este tânăr și puternic și, mai presus de toate, îi este „foame” și că Rocky nu va dura trei runde pentru că nu i-a mai fost foame de când a câștigat titlul și a devenit „civilizat”. Rocky, știind acum că nu și-a apărat cu adevărat titlul împotriva celor mai buni adversari, îl convinge pe Mickey să lucreze cu el pentru o ultimă luptă. În ciuda promisiunii făcute lui Mickey de a „trăi în sala de gimnastică”, Rocky se antrenează într-un mediu în stil Las Vegas, plin de distrageri și, în mod clar, nu își ia antrenamentul în serios. În schimb, Lang se antrenează cu o determinare și vigoare nemiloase.
Lang și Rocky se întâlnesc la Spectrum din Philadelphia. Pandemonium izbucnește în culise, deoarece Mickey este împins violent de Lang, provocându-l pe Mickey să sufere un atac de cord. Tulburat, Rocky vrea să anuleze meciul, dar Mickey îl îndeamnă să primească îngrijiri medicale în dressing. În momentul meciului, Rocky este atât înfuriat, cât și sever distras de starea mentorului său. Meciul începe cu Rocky bătându-l pe Lang, cu câteva lovituri uriașe în căutarea unui knock-out devreme, dar nu îl poate lăsa pe Lang din cauza lipsei sale de condiționare. Lang își revine repede și preia conducerea, dominând Rocky și bătându-l cu un cârlig stâng de fân în runda a doua, câștigând campionatul mondial de greutate. După meci, Rocky îi spune unui Mickey pe moarte că meciul s-a încheiat într-o eliminatorie din runda a doua fără să spună cine a fost învingătorul. Mickey expiră imediat după ce spune „Te iubesc, copil”.
Oprindu-se la sala închisă a lui Mickey, Rocky, dezamăgit, îl întâlnește pe fostul său rival, Apollo Creed, care a asistat la meci ca analist invitat. Creed se oferă să-l antreneze pe Rocky pentru o revanșă împotriva lui Lang în schimbul unei favori viitoare pe care Rocky o acceptă. Apollo îl duce apoi pe Rocky la sala de sport unde s-a antrenat odată, Tough Gym din Los Angeles . Apollo este înfuriat de lipsa de efort a lui Rocky; fiind demoralizat de o combinație între pierderea lui Mickey și coșmarurile knockout-ului lui Clubber. Cu toate acestea, Rocky își recapătă atenția după ce Adrian îl ajută să se împace cu moartea lui Mickey. Apollo și managerul său, Tony „Duke” Evers infuzează stilul de luptă nedisciplinat al lui Rocky cu mai multe lucrări de marcă, abilitate și viteză marca Apollo.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: