Comentarii (0) Reclamație film
  • Alege un server =>

loading...

loading...

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

loading...

Sogni mostruosamente proibiti - Visuri interzise monstruos (1982)

Sogni mostruosamente proibiti este un film italian de comedie din 1982 regizat de Neri Parenti. Filmul este inspirat de viața secretă a lui Walter Mitty.
Titlu Alternativ : Uždrausti sapnai,Ein pikanter Traum,Запретные сны

Vizualizari: 66

Categoria: Comedie, Fantastic, 1982

Regizor: Neri Parenti

Data Adaugari: 22/01/2021

Scenariști: Neri Parenti, Franco Marotta, Laura Toscano, Giovanni Manganelli

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:30:41

Claritate: HDRip 720p

Premii: N / A

IMDb: 5.6


loading...
Paolo Coniglio (coniglio este traducerea italiană a „iepurelui”) este un scriitor naiv și neîndemânatic în publicarea de benzi desenate, agresat de managerul său și de teribila viitoare soacră. Pentru a scăpa de rutina sa de zi cu zi, el se găsește steaua viselor de zi foarte vii în compania Dalia, frumoasa eroină a cărților care se ocupă de traducere. În cursul viziunilor sale, el joacă cu efecte eroi tragicomici ai literaturii și benzilor desenate populare, precum Parsifal, Superman și Tarzan. De fiecare dată când trezirea la realitatea aspră este din ce în ce mai abruptă, când într-o zi, făcând cumpărături, a întâlnit o fată blondă fermecătoare identică cu Dalia a benzii desenate care îl implică, în ciuda lui, într-o intrigă umbroasă. Coniglio se găsește în posesia unei cutii de bomboane de ciocolată în care Dalia a ascuns un microfilm care conține dovada vinovăției lui Fonseca, puternicul șef interlop din viața dublă nebănuită. Coniglio devine ținta lui Fonseca, care vine să o răpească pe Dalia.

Paolo Coniglio este un scenarist naiv și neîndemânatic într-o editură de benzi desenate, tiranizat de regizor și de teribila viitoare soacră, mama Marina, cu care Paolo este pe cale să se căsătorească. Pentru a scăpa de rutina sa zilnică, se regăsește în protagonistul viselor de zi vii în compania lui Dalia, frumoasa eroină a cărților cărora îi este însărcinată să traducă și de care este îndrăgostit nebunește.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: