Comentarii (0) Reclamație film
  • Alege un server =>

loading...

loading...

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

loading...

Porky's II: The Next Day - Goana după fuste 2 (1983)

Clubul de teatru al liceului Angel Beach produce un Festival Shakespeare la care participă grupul din primul film. Un lider religios pe nume Bubba Flavel dorește să oprească producția, deoarece grupul său, „Turma dreaptă”, crede că Shakespeare este indecent și profan. Flavel recrutează sprijinul capitolului local Ku Klux Klan, informându-i că Festivalul va avea un sărut interrasial între John Henry, un student seminolă care joacă Romeo și o Julietă albă.interpretat de Wendy. Studenții caută ajutorul comisarului județean Gebhardt, care promite să tragă niște sfori pentru a menține Festivalul în desfășurare. Gebhardt renunță la promisiunea sa după ce ajutorul său a livrat o grămadă de 5.000 de petiții din partea alegătorilor pe care Flavel le-a adunat.

Vizualizari: 50

Categoria: Acţiune, Aventuri, Comedie, 1983

Regizor: Bob Clark

Data Adaugari: 06/02/2021

Scenariști: Roger Swaybill , Alan Ormsby

Uploader: Admin

Durată Film: 1:37:37

Claritate: BluRay 720p

Premii: Nominalizat la The Stinkers Bad Movie Awards 1983

IMDb: 5,1


loading...
Clubul de teatru al liceului Angel Beach produce un Festival Shakespeare la care participă grupul din primul film. Un lider religios pe nume Bubba Flavel dorește să oprească producția, deoarece grupul său, „Turma dreaptă”, crede că Shakespeare este indecent și profan. Flavel recrutează sprijinul capitolului local Ku Klux Klan, informându-i că Festivalul va avea un sărut interrasial între John Henry, un student seminolă care joacă Romeo și o Julietă albă.interpretat de Wendy. Studenții caută ajutorul comisarului județean Gebhardt, care promite să tragă niște sfori pentru a menține Festivalul în desfășurare. Gebhardt renunță la promisiunea sa după ce ajutorul său a livrat o grămadă de 5.000 de petiții din partea alegătorilor pe care Flavel le-a adunat. Între timp, Klanul îl atacă și îl bate pe John Henry. Studenții cântă pentru un public imens, iar Festivalul Shakespeare este un succes. Deși directorul Angel Beach își sprijină elevii, el este obligat să anuleze Festivalul după ce comisarii județeni au votat împotriva acestuia. Studenții Angel Beach complotă răzbunarea împotriva lui Flavel, a comisarului Gebhardt, a celorlalți comisari ai județului și a Klanului.
Adolescenții descoperă că comisarii județeni, deși susțin public decența și moralitatea, se adună în secret pentru a viziona filme de cerb în subsolul tribunalului. Studenții duc un magnetofon la tribunal și înregistrează comentariile brute ale comisarilor asupra filmelor, care includ observații că Flavel a furnizat pornografia.
După ce Festivalul este anulat, Wendy este de acord cu o întâlnire cu Gebhardt la un restaurant elegant. Wendy ajunge într-o rochie vulgară în mod deliberat arătătoare, cu sânii umflați artificial de un recipient secret de vărsături false. Pe tot parcursul cinei, ea strigă în permanență numele comisarului Gebhardt, viitoarea sa realegere și vârsta ei, alertând ceilalți patroni cu privire la situație. Odată ce are atenția întregului restaurant, ea anunță că Gebhardt și-a luat virginitatea și că acum îi poartă copilul. În cele din urmă, pentru a completa umilința lui Gebhardt, ea folosește voma falsă pentru a pretinde că aruncă într-o fântână. Când Gebhardt încearcă să se strecoare, Peewee sare cu o cameră, promițând să trimită fotografiile ziarelor locale.
Elevii îi ademenesc pe Klansmen (care sunt în drum spre întâlnirea sărbătorească de renaștere a lui Flavel) în sala de sport a școlii, ale cărei gradine sunt pline cu seminole. Studenții îl țin pe Klansmen în timp ce prietenul evreu al studentului, Brian, își rade capul cu un izmel . Studenții Angel Beach și seminolii îi dezbracă apoi pe Klansmen și îi obligă să alerge peste scena renașterii lui Flavel. În confuzie, elevii comandă sistemul de sunet public și redă înregistrarea de la subsolul tribunalului. Mulțimea revoltată se îndreaptă spre Flavel, comisarii județeni și Klan. Un montaj final al ziarelor raportează că Gebhardt demisionează, Flavel este demis din funcția sa, comisiile județene se confruntă cu acuzații de obscenitate și Festivalul reia.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: