Comentarii (0) Reclamație film
  • Alege un server =>

loading...

loading...

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

loading...

Fletch - Detectivul Fletch (1985)

Fletch detectivul (titlu original: Fletch) este un film american thriller de comedie cu spioni din 1985 regizat de Michael Ritchie. În rolurile principale joacă actorii Chevy Chase, Geena Davis și Joe Don Baker. Este urmat de Moștenirea lui Fletch (1989).
Irwin "Fletch" Fletcher (Chase) este un reporter de la Los Angeles Times care investighează discret traficul de droguri pe plajele din Los Angeles. Fletch este abordat pe o plajă de Alan Stanwyk (Matheson), un om bogat, care pretinde că suferă de cancer osos și îi cere să-l ucidă la o dată convenită contra unei sume mari de bani. Fletch acceptă această înțelegere, dar are unele îndoieli cu privire la motivele reale ale lui Stanwyk...

Vizualizari: 66

Categoria: 1985, Comedie, Crimă, Mister

Regizor: Michael Ritchie

Data Adaugari: 19/01/2021

Scenariști: Andrew Bergman, Phil Alden Robinson

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:38:13

Claritate: BluRay 720p

Premii: 1 nominalizare Edgar Allan Poe Awards

IMDb: 6.9


loading...
În prim-planul filmului se afla un om care-şi schimbă identitatea mai des decât îşi schimba şosetele. Ei bine, Irwin Fletcher este jurnalist în Los Angeles şi chiar trăieşte fiecare clipă pentru profesia lui. El a publicat sub pseudonimul Jane Doe o mulţime de articole senzaţionale care au încurcat iremediabil multe dintre afacerile necurate ale personajelor din lumea interlopă.
Acum, Fletch este pe cale de a da lovitura din nou. Deghizat într-un leneş, Fletch trăieşte pe o plajă unde cercetează traficul de droguri din zonă. Într-o zi, Fletch este abordat de Alan Stanwyk, un bogătaş periculos, care-l roagă pe el, leneşul, să-i facă o mare favoare. Pentru suma de 50 000 de dolari, Fletch ar trebui să-l ucidă cu un pistol pe Domnul Stanwyk, bolnav de cancer pentru că soţia sa să poată lua banii pe asigurare. Ei bine, bogătaşul a intrat fără să vrea exact în gura lupului.
Revenit la identitatea normală, Fletch începe cercetările şi află că Domnul Stanwyk este de fapt sănătos tun şi că există o mare şi periculoasă legătură între droguri, Alan Stanwyk, poliţia şi o bucată scumpă de pământ din Utah.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: