Comentarii (0) Reclamație film
  • Alege un server =>

loading...

loading...

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

loading...

Rocky IV (1985)

În 1985, Ivan Drago, un boxer sovietic, ajunge în Statele Unite alături de soția sa, Ludmilla, un înotător sovietic și o echipă de antrenori din Uniunea Sovietică și Cuba. Managerul său, Nicolai Koloff, profită de orice ocazie pentru a promova atletismul lui Drago ca semn distinctiv al superiorității sovietice. Motivat de patriotism și de o dorință înnăscută de a se dovedi, Apollo Creed îl provoacă pe Drago la un meci expozițional. Rocky are rezerve, dar este de acord să-l antreneze pe Apollo, în ciuda îndoielilor sale cu privire la meci.În timpul unei conferințe de presă privind meciul, ostilitatea scânteie între taberele respective ale lui Apollo și ale lui Drago. Expoziția de box are loc la Grand Hotel MGM din Las Vegas . [5] Apollo intră pe ring într-o intrare patriotică de top, cu James Brown interpretând „ Living in America ” complet cu showgirls.

Vizualizari: 26

Categoria: 1985, Acţiune, Dramă, Sport

Regizor: Sylvester Stallone

Data Adaugari: 18/02/2021

Scenariști: Sylvester Stallone

Uploader: Admin

Durată Film: 1:31:31

Claritate: BluRay 1080p

Premii: Nominalizat la CineRockom International Film Festival 2013,Golden Screen, Germany 1986,Napierville Cinema Festival 1985,Razzie Awards 1986,Satellite Awards 2009

IMDb: 6,9


loading...
În 1985, Ivan Drago, un boxer sovietic, ajunge în Statele Unite alături de soția sa, Ludmilla, un înotător sovietic și o echipă de antrenori din Uniunea Sovietică și Cuba. Managerul său, Nicolai Koloff, profită de orice ocazie pentru a promova atletismul lui Drago ca semn distinctiv al superiorității sovietice. Motivat de patriotism și de o dorință înnăscută de a se dovedi, Apollo Creed îl provoacă pe Drago la un meci expozițional. Rocky are rezerve, dar este de acord să-l antreneze pe Apollo, în ciuda îndoielilor sale cu privire la meci.
În timpul unei conferințe de presă privind meciul, ostilitatea scânteie între taberele respective ale lui Apollo și ale lui Drago. Expoziția de box are loc la Grand Hotel MGM din Las Vegas . [5] Apollo intră pe ring într-o intrare patriotică de top, cu James Brown interpretând „ Living in America ” complet cu showgirls. Lupta începe în mod neplăcut cu Apollo aterizând mai multe lovituri care sunt ineficiente împotriva lui Drago, dar Drago se răzbună brusc cu efecte devastatoare. Până la sfârșitul primei runde, antrenorul lui Rocky și al lui Apollo, Duke, îl roagă să oprească meciul, dar Apollo refuză să facă acest lucru și îi spune lui Rocky să nu oprească meciul „indiferent de ce”. Drago continuă să-l lovească în al doilea tur și Duke îl roagă pe Rocky să arunce prosopul. Rocky onorează dorințele lui Apollo, ceea ce îi permite lui Drago să pună un ultim pumn pe Apollo, ucigându-l. După aceea, Drago nu manifestă niciun sentiment de contriciune, comentând mass-media adunate: "În seara asta am învins un mare campion. Dacă moare, el moare".
Frustrat de indiferența rece a sovieticilor, Rocky decide să-l provoace pe Drago însuși, dar trebuie să-și predea campionatul pentru a face acest lucru. Tabăra lui Drago este de acord cu o luptă nesancționată de 15 runde în Uniunea Sovietică în ziua de Crăciun, un aranjament menit să-l protejeze pe Drago de amenințările de violență pe care le-a primit în Statele Unite. Rocky călătorește în Uniunea Sovietică fără soția sa Adrian, din cauza dezaprobării acesteia, stabilindu-și baza de antrenament într-o cabină îndepărtată din Krasnogourbinskcu doar Duke și Paulie să-l însoțească. Duke se deschide către Rocky, afirmând că a crescut de fapt Apollo și că moartea sa s-a simțit ca un tată care își pierde fiul și își exprimă credința în Rocky că va ieși învingător. Pentru a se pregăti pentru meci, Drago folosește echipament de înaltă tehnologie, o echipă de antrenori și medici care îi monitorizează fiecare mișcare și doze regulate de steroizi anabolizanți . Rocky, pe de altă parte, face lucrări rutiere în zăpadă adâncă pe teren montan și antrenamente folosind echipamente agricole vechi. Adrian ajunge în mod neașteptat pentru a-i oferi Rocky sprijinul, ceea ce îi dă lui Rocky o nouă vigoare.
Înainte de meci, Drago este prezentat cu o ceremonie patriotică elaborată, cu secretarul general sovietic și Biroul Politicîn prezență. Mulțimea de acasă este direct de partea lui Drago și ostilă față de Rocky. Spre deosebire de meciul său cu Apollo, Drago intră imediat în ofensivă. Rocky are o lovitură acerbă în prima rundă, dar trece la ofensivă spre sfârșitul celei de-a doua runde după ce a aterizat un cârlig drept brutal care taie ochiul stâng al lui Drago, uimind atât pe Drago, cât și pe mulțime. Duke îl încurajează pe Rocky amintindu-i că tocmai a dovedit că Drago este un om și nu o mașină, așa cum a fost făcut să fie. În schimb, Drago le comentează antrenorilor săi că Rocky „nu este om, el este ca o bucată de fier”, după ce antrenorii săi i-au mustrat performanța împotriva americanului „slab”.
Cei doi boxeri petrec următoarele zeci de runde tranzacționând lovituri, Rocky reușind să-și mențină continuu poziția, în ciuda eforturilor lui Drago. Rezistența și hotărârea sa adună mulțimea sovietică anterior ostilă de partea sa. După ce a fost reprosat de Koloff, Drago se revoltă, aruncându-l din ring și adresându-se direct lui Gorbaciov, declarând că luptă doar pentru el însuși. În runda finală, cu ambii luptători epuizați, Rocky primește inițial mai multă pedeapsă, apoi profită de o deschidere și dezlănțuie o serie de lovituri vicioase pentru a-l învinge pe Drago prin eliminare.
Rocky ține un discurs de victorie, recunoscând că disprețul față de el al mulțimii locale s-a transformat în respect reciproc în timpul luptei. Rocky declară în cele din urmă: "Dacă pot să schimb și tu poți să schimbi, toată lumea se poate schimba!" Premierul sovietic se ridică și aplaudă fără tragere de inimă pe Rocky, iar asistenții săi urmează exemplul. Rocky își încheie discursul dorindu-i fiului său care urmărește meciul la televizor un Crăciun fericit și ridică brațele în aer în victorie în timp ce mulțimea aplaudă.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: