Comentarii (0) Reclamație film
  • Alege un server =>

loading...

loading...

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

loading...

Angel Heart - Înger și demon (1987)

Înger și demon (titlu original în engleză: Angel Heart) este un film thriller de mister de groază din 1987 scris și regizat de Alan Parker. În rolurile principale joacă actorii Mickey Rourke, Robert De Niro și Lisa Bonet. Filmul a fost adaptat după romanul Falling Angel de William Hjortsberg și respectă în mare parte acțiunea acestuia cu mici excepții. Un film cu o atmosferă deosebită, Înger și demon combină elemente de film noir, povești cu detectivi și chiar film de groază.

Vizualizari: 95

Categoria: 1987, Horror, Mister, Thriller

Regizor: Alan Parker

Data Adaugari: 19/01/2021

Scenariști: Alan Parker

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:53:11

Claritate: BluRay 720p

Premii: 3 nominalizari Saturn Award,2 premii Jupiter Award,1 nominalizare Turkish Film Critics Association,1 premiu Young Artist Award

IMDb: 7.3


loading...
Harry Angel este detectiv particular și are un nou caz: trebuie să-l găsească pe Johnny Favourite, un șef de orchestră. Numai că lucrurile nu sunt atât de simple, Johnny nu vrea să fie găsit. Investigațiile îl duc într-o lume a forțelor oculte și demonice. În Harlem-ul anilor 1950, fiecare martor contactat sfârșește bestial asasinat, ca după un ritual satanic. Cu cât afla mai multe despre clientul său, cu atât descoperea lucruri noi despre sine. Obligat să lupte pentru viața sa, Harry este forțat să cadă la învoială cu însuși Diavolul. Harry Angel vrea să descopere adevărul, dar poate ar fi mai bine să nu-l găsească!

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: