Comentarii (0) Reclamație film
  • Alege un server =>

loading...

loading...

Doneaza Ajuta Site-ul...

1.0

loading...

Rambo 1: First Blood (1982) (Dublat Română)

First Blood - Rambo I (titlu original: First Blood) este un film american din 1982 regizat de Ted Kotcheff. Rolurile principale au fost interpretate de actorii Sylvester Stallone ca John Rambo, Richard Crenna ca Sam Trautman și Brian Dennehy ca șeriful Will Teasle. Filmul este prima parte a seriei de succes Rambo, fiind urmat de filmele Rambo: First Blood Part II (1985), Rambo III (1988), Rambo (2008) și Rambo: Last Blood (2019).

Vizualizari: 83

Categoria: 1987, Biografic, Război

Regizor: Ted Kotcheff

Data Adaugari: 16/01/2021

Scenariști: David Morrell , Michael Kozoll

Uploader: bobbybalica12345

Durată Film: 01:28:26

Claritate: DVDRip

Premii: 2 nominalizari DVD Exclusive Awards,1 premiu Jupiter Award

IMDb: 7.7


loading...
La întoarcerea din Vietnam, John Rambo - fost membru al Beretelor Verzi și decorat cu Medalia de Onoare - este răvășit de schimbările pe care le găsește acasă, de atitudinea celor pentru care își riscase viața, de atmosfera ostilă la care nu se poate adapta.

Schilodit sufletește de ororile războiului, dezamăgit de lipsa de compasiune a celor pentru a căror liniște luptase, John încearcă să își găsească partenerii de luptă, aceștia fiind singurii care i-ar putea înțelege zbuciumul intern și alături de care s-ar putea simți om, din nou.

Oprindu-se să mănânce ceva într-o cafenea, Rambo este hărțuit și arestat de șeriful micului oraș, om obișnuit să facă totul după propriile-i reguli. În spatele gratiilor, batjocorit de polițiștii care se distrau pe seama sa, Rambo este chinuit de amintirile din Vietnam, de tortura la care a fost supus de inamic, amintiri ce acum par la fel de reale. Disperat, îi atacă pe polițiști, reușește să evadeze și se refugiază în pădurea de la marginea orașului. Urmărirea se transformă într-o adevărată vânătoare, pe viață și pe moarte, a omului care nu a vrut decât "să mănânce ceva în liniște"...

Un extraordinar film de acțiune, a cărei acțiune se concentrează asupra dramei prin care trece un veteran de război, mutilat pentru totdeauna de ororile unui război inutil. Destinul dramatic al unui om care a crezut și a luptat pentru o cauză pe care a considerat-o dreaptă, un erou aclamat de semenii săi, un om care, odată întors acasă, este marginalizat și tratat cu indiferență...

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: