Comentarii (0) Reclamație film
  • Alege un server =>

loading...

loading...

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

loading...

Hei tai yang 731 (Men Behind The Sun) - Bărbați în spatele Soarelui ( Russian Language) (1988)

Men Behind the Sun este un film de groază din exploatarea istorică din Hong Kong din 1988, regizat de T. F. Mou.
Povestea infricosatoare a unei tabere japoneze de la sfarsitul celui de-al Doilea Razboi Mondial in care japonezii folosesc oameni de nationalitate chineza pentru experimente terifiante prin care incearca sa dezvolte bacterii mortale pentru a raspandi epidemii.

Vizualizari: 90

Categoria: 1988, Dramă, Horror, Istoric

Regizor: Mou Tun-fei

Data Adaugari: 27/12/2020

Scenariști: Mei Liu, Wen Yuan Mou, Dun Jing Teng

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:41:01

Claritate: BDRip 720p

Premii: N / A

IMDb: 6.1


loading...
Filmul se deschide cu pasajul „Prietenia este prietenie; istoria este istorie”. Un grup de băieți japonezi sunt înscriși în Corpul Tineretului. Aceștia sunt repartizați armatei Kwantung și sunt aduși la una dintre facilitățile care deservesc unitatea 731, care este condusă de Shiro Ishii. În curând, li se face cunoștință cu experimentele care se desfășoară la unitate, pentru care simt repulsie. Scopul experimentelor este de a găsi o tulpină extrem de contagioasă de ciumă bubonică, care să fie folosită ca armă de ultimă oră împotriva populației chineze.

Între timp, tinerii soldați se împrietenesc cu un băiat chinez mut, cu care joacă jocuri de captură. Într-o zi, ofițerii comandanți le cer băieților să aducă copilul chinez la unitate. Naiv, ei urmează ordinele crezând că băiatul nu va avea niciun rău real; cu toate acestea, personalul medical superior îl plasează pe băiat în operație în scopul recoltării organelor sale pentru cercetare. Când tinerii soldați își dau seama ce s-a întâmplat, ei organizează o revoltă minoră grupându-se și bătându-i fizic pe ofițerul comandant. Pe măsură ce războiul continuă, situația devine din ce în ce mai disperată pentru japonezi și, prin urmare, pentru Unitatea 731.

Într-unul din ultimele lor experimente, ei leagă un număr de prizonieri chinezi de cruci, intenționând să fie folosiți ca ținte pentru o prototip de bombă ceramică care conține puricii infecțioși; cu toate acestea, ei nu pot contacta aerodromul lor din cauza unei retrageri. Prizonierii chinezi se eliberează de cruci și încearcă să scape; cu toate acestea, trupele japoneze îi vânează și aproape toate sunt lovite sau împușcate, inclusiv mai mulți japonezi. Revenind la instalație după experimentul avortat, Unitatea 731 a rămas fără timp și sunt forțați să-și distrugă cercetările și toate celelalte dovezi ale atrocităților care se întâmplă acolo.

Dr. Ishii poruncește inițial subordonaților săi și familiilor acestora să se sinucidă, dar este convins în schimb să-i evacueze și să se sinucidă doar dacă este capturat. Cu toate acestea, el arată clar că secretul trebuie să fie menținută, cu consecințe cumplite. Trupele japoneze se adună la o gară pentru a fi transportate din China. Unul dintre prizonierii chinezi, care s-a deghizat și a scăpat cu un grup de soldați, este descoperit de un ofițer. În timpul unei scurte lupte în care îl ucide pe ofițer înainte de a fi ucis el însuși, sângele său pătează steagul japonez, spre groaza Corpului Tineretului.

Trenul părăsește gara. Pasajele de închidere dezvăluie că Dr. Ishii cooperează cu americanii, oferindu-le cercetările sale și acceptând să lucreze pentru ei. Ani mai târziu, este mutat pe frontul coreean, iar armele biologice apar pe câmpul de luptă la scurt timp după aceea. Se pare că trupul de tineret implicat în 731 a dus vieți grele după război, dar și-a promis că niciuna dintre atrocitățile la care au fost martori nu va fi dezvăluită sau discutată publicului.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: