Comentarii (0) Reclamație film
  • Alege un server =>

loading...

loading...

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

loading...

Live Hard - Viață Grea (1989) (Dublat Română)

Live Hard este un film de acțiune din Hong Kong din 1989 regizat de Yuen Cheung-yan și care îi are ca actori pe Simon Yam, Elaine Lui și Lau Ching-wan.
Există două versiuni ale filmului, care sunt versiunea originală din Hong Kong lansată în Asia și o versiune internațională lansată în afara Asiei, care include actori occidentali precum Mark Houghton și Steve Tartalia.
Titlu Alternativ : Tie dan xiong feng,Bestial force,鐵膽雄風

Vizualizari: 53

Categoria: 1989, Acţiune, Aventuri, Crimă, Dramă

Regizor: Yuen Cheung-Yan

Data Adaugari: 15/02/2021

Scenariști: Wai-Chi Chan

Uploader: bobbybalica12345

Durată Film: 01:22:17

Claritate: VHSRip 720p

Premii: N / A

IMDb: 6.4


loading...
În 1988, Statele Unite au doborât avioane de război libiene. Libia a trimis gherilele la Hong Kong pentru a asasina politicienii americani care au venit la Hong Kong pentru întâlniri, în represalii cu țara.
Guvernul din Hong Kong a trimis imediat un grup de agenți sofisticati pentru a preveni lucrurile de la În momentul în care inspectorul echipei criminale Xu a fost extrem de nemulțumit, a făcut o anchetă privată și a organizat în mod deliberat o reporteră pentru a obține informații de la aceasta. Persoana de contact a gherilei din Hong Kong a informat guvernul din Hong Kong. să investigheze, așa că a fost mai atent. Când agentul a percheziționat hotelul, el nu a găsit nimic și Xu a fost închis. Alții au fost suspendați de la atribuțiile lor și au cerut unei reportere să se plângă. De unde au știut că ea este liderul gherilelor? și chiar l-au ucis pe Xu. În acest moment, toți politicienii veniseră la Hong Kong pentru o întâlnire, dar agentul a fost transferat departe de munte și s-a repezit la fața locului după ce a aflat. O bătălie sângeroasă cu gherilii și i-a anihilat. dintr-o dată, dar demnitarii au ieșit fericiți din întâlnire fără să știe.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: