Comentarii (0) Reclamație film
  • Alege un server =>

loading...

loading...

Doneaza Ajuta Site-ul...

3.0

loading...

Pretty Woman – Frumușica (1990) (Dublat Română)

Pretty Woman este un film comedie romantică. Scris de J.F. Lawton și regizat de Garry Marshall, filmul îi prezintă pe Richard Gere, Julia Roberts și Hector Elizondo. Bazat pe o poveste adevărată, scenariul la Pretty Woman este centrat pe norocul unei prostituate din Hollywood, Vivian Ward, care este angajată de un om de afaceri foarte bogat, Edward Lewis, să fie escorta lui la mai multe întâlniri sociale și de afaceri, iar relația lor se dezvoltă pe durata șederii de o săptămână a lui Vivian la el în camera de hotel.

Vizualizari: 41

Categoria: 1990, Comedie, Dragoste, Romantic

Regizor: Garry Marshall

Data Adaugari: 16/02/2021

Scenariști: J.F. Lawton

Uploader: bobbybalica12345

Durată Film: 01:54:43

Claritate: VHSRip 720p

Premii: 1 nominalizare Oscar,1 premiu și 3 nominalizari Globul de Aur,4 nominalizari BAFTA,2 premii BMI Film & TV Awards,1 nominalizare César Awards,3 premii Globul de Aur Germania + alte premii și nominalizări

IMDb: 7.0


loading...
În această comedie romantică, Edward Lewis (Richard Gere), un bărbat bogat care nu-și mai poate dori nimic de la viață, întâlnește întâmplător o femeie de moravuri ușoare, de care se îndrăgostește. Tânăra învață alături de el cum să se îmbrace, cum să mănânce elegant și cât de frumoasă este muzica de operă. Dar va dura acest incredibil vis de Cenușăreasă?

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: