Comentarii (0) Reclamație film
  • Alege un server =>

loading...

loading...

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

loading...

Terminator 2: Judgment Day - Terminatorul 2: Ziua Judecății (1991) (Dublat Română)

Terminatorul 2: Ziua Judecății (Terminator 2: Judgment Day), abreviat și ca T2, este un film science fiction/acțiune din 1991 regizat, co-scris și co-produs de James Cameron. Din distribuție fac parte Arnold Schwarzenegger, Linda Hamilton, Edward Furlong şi Robert Patrick. Povestea începe la zece ani după evenimentele din Terminatorul, și o urmărește pe Sarah Connor, fiul ei de zece ani John, și un protector din viitor (ca și in primul film), încercând să prevină Ziua Judecății, o zi din viitor când mașinile vor începe exterminarea rasei umane.

Vizualizari: 41

Categoria: 1991, Acţiune, Aventuri, Crimă, SF

Regizor: James Cameron

Data Adaugari: 18/02/2021

Scenariști: James Cameron William Wisher Jr.

Uploader: bobbybalica12345

Durată Film: 02 03:16

Claritate: VHSRip 720p

Premii: 4 premii și 2 nominalizari Oscar,2 premii și 1 nominalizare Bafta,3 premii și 1 nominalizare 20/20 Awards (2012),5 premii și 4 nominalizari Saturn Award,4 premii și 5 nominalizări Awards Circuit Community,2 premii și 4 nominalizari Fangoria Chainsaw Award

IMDb: 8.5


loading...
Cu zece ani în urmă, din viitor a venit o Maşină de Ucis pentru a-l omorî pe încă nenăscutul John Connor. Dar ea a dat greş. În 1991, Maşina va încerca din nou. Nu e nimic personal şi de data asta sunt două. Făcute la fel, acelaşi model, dar fiecare cu altă misiune.
În anul 2029, un computer numit Skynet luptă împotriva unui grup de rezistenţă uman, asta după ce în 1997 distrusese aproape tot Pământul. Skynet a găsit o cale pentru a trimite înapoi în timp câţiva războnici, numiţi Terminatori. Au trecut zece ani de când Sarah Connor a fost ţinta unui cyborg venit din viitor. Acum fiul ei, John, viitorul şef al rezistenţei, este ţinta unui cyborg mult mai periculos decât primul. Dar, de data aceasta, un Terminator reprogramat este trimis să-l protejeze pe adolescent. Şi întrebarea este… Pot ei să învingă un cyborg din metal lichid care poate lua orice formă doreşte?

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: