Comentarii (0) Reclamație film
  • Alege un server =>

loading...

loading...

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

loading...

Basic Instinct - Instinct Primar (1992) (Dublat Română)

Instinct primar (titlu original în engleză: Basic Instinct) este un film thriller erotic american din 1992, regizat de Paul Verhoeven, după un scenariu de Joe Eszterhas, cu Sharon Stone, Michael Douglas, Jeanne Tripplehorn și George Dzundza în rolurile principale. Filmul are un caracter erotic și în același timp de groază, care amintește de stilul lui Alfred Hitchcock, filmul a contribuit la creștrea popularității lui Sharon Stone și la crearea ei ca idol al sexului.

Vizualizari: 70

Categoria: 1992, Dramă, Mister, Thriller

Regizor: Paul Verhoeven

Data Adaugari: 28/01/2021

Scenariști: Joe Eszterhas

Uploader: bobbybalica12345

Durată Film: 02 03:03

Claritate: VHSRip720p

Premii: 2 nominalizări Oscar, 2 nominalizări Globul de Aur, 1 nominalizare Cannes,5 nominalizari Saturn Award,2 premii si 4 nominalizari MTV Movie + TV Awards,3 nominalizari Razzie Award,1 nominalizare DVD Exclusive,+ imca 3 premii si 4 nominalizari

IMDb: 7.0


loading...
Detectivul Nick Curran (Michael Douglas), de la politia din San Francisco, investigheaza moartea unei foste vedete rock si descopera ca acesta fusese injunghiat de 31 de ori de o femeie cu care intretinuse relatii sexuale. Pe masura ce ancheta avanseaza, Nick se implica intr-o situatie periculoasa alaturi de trei femei, fiecare din ele fiind suspecte pentru crima achetata.
Chaterine Tromell (Sharon Stone) este o scriitoare care duce o viata luxoasa, iar crimele pe care ea le descrie in romane sunt transpuse in realitate.
Roxy (Leiloni Sarell) este provocatoarea prietena a Chaterinei, iar Dr. Beth Garner (Jeanne Tripplehorn) este un psiholog din cadrul politiei, cu care Nick colaboreaza la rezolvarea cazului.

Nick reuseste tot timpul sa isi duca treaba la bun sfarsit si sa rezolve cu succes cazurile care ii sunt incredintate. Colegii sai sunt de parere ca se implica prea mult in fiecare caz, acest lucru facandu-l sa o ia "razna". O lista de "accidente" petrecute in timpul investigatiilor si faptul ca Nick a deprins vicul bauturii, i-au adus porecla de "Tragatorul".
De aceasta data, Nick simte ca se afla pe un teren necunoscut, fapt care il scoate din minti, iar dovezile par a avea rolul de a ascunde adevarul. Sedus de Chaterine, Nick este atras intr-un labirint al jocurilor psihologice, dragostei, excesului si crimei, in care singurul lucru pe care te poti baza este instinctul primar

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: