Comentarii (0) Reclamație film
  • Alege un server =>

loading...

loading...

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

loading...

Escape to Witch Mountain - Evadarea de pe muntele vrăjit (1975)

Filmul se concentrează pe perechea de frați și surori Tony și Tia, al căror nume de familie îl cunosc inițial doar ca cel al părinților adoptivi decedați, Malone. Copiii sunt plasați într - un orfelinat , în cazul în care acestea se confruntă cu dificultăți generate de straniile lor psihice / psionice abilitati: Tony poate psychokinetically muta și de control neînsuflețit obiecte cu ajutorul lui muzicuță , în timp ce Tia poate comunica telepatic la Tony.

Vizualizari: 78

Categoria: Aventuri, Familie, Fantastic

Regizor: John Hough

Data Adaugari: 20/12/2020

Scenariști: Robert Malcolm Young , Alexander Key

Uploader: Admin

Durată Film: 1;37;35

Claritate: BluRay 720p

Premii: N / A

IMDb: 6.4


loading...
Filmul se concentrează pe perechea de frați și surori Tony și Tia, al căror nume de familie îl cunosc inițial doar ca cel al părinților adoptivi decedați, Malone. Copiii sunt plasați într - un orfelinat , în cazul în care acestea se confruntă cu dificultăți generate de straniile lor psihice / psionice abilitati: Tony poate psychokinetically muta și de control neînsuflețit obiecte cu ajutorul lui muzicuță , în timp ce Tia poate comunica telepatic la Tony, comuna empatic cu animale, și experiența premonițiilor . Tia posedă, de asemenea, abilități minore telekinetice. Poartă în permanență cu ea un „caz stea”, care dezvăluie în cele din urmă o hartă ciudată.
Tia a fragmentat amintiri din copilarie ei, inclusiv un accident pe mare și un om mai târziu , ea aduce aminte ca unchiul Bené copiilor, care ei cred că s -au înecat în timpul salvării lor.
În timpul unei excursii pentru a vedea un film, Tia are o presimțire și îl avertizează pe bogatul avocat Lucas Deranian împotriva unui accident potențial periculos. Deranian își informează angajatorul, milionarul Aristotel Bolt, despre abilitățile unice ale copiilor. Bolt, obsedat de paranormal , cere ca Deranian să recupereze copiii cu orice preț. Munca de detectiv a lui Deranian îl conduce la orfelinat, unde se prezintă ca unchiul lui Tia și Tony, deși nu sub numele Bené, și îi duce la conacul lui Bolt.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: