Secret Army - Armata secretă (TV Series 1977) (Sezonul 1)

Publicat la data 24/12/2020 175 0

loading...

Armata secretă este o dramă de televiziune realizată de BBC și de radiodifuzorul național belgian BRT creat de Gerard Glaister.
Lisa Colbert conduce Lifeline, o organizație de rezistență din Bruxelles, care ajută echipajul aerian aliat să se sustragă de la capturare și să se întoarcă în Marea Britanie prin Elveția neutră sau Spania. Ea este ajutată de Albert Foiret, proprietarul Cafe Candide, amanta sa Monique Duchamps și chelnerița Natalie Chantrens. Operațiunile lor sunt puse sub tensiune când ferventul nazist, Gestapo Sturmbannführer Ludwig Kessler este însărcinat să lucreze cu maiorul Luftwaffe Erwin Brandt și să închidă linia de evaziune. Locotenentul de zbor John Curtis, un fost evadator, este trimis înapoi de Londra ca ofițer de legătură executiv pentru operațiuni speciale pentru a-și coordona activitatea.

La început este întâmpinat cu ostilitate și suspiciune; există și o tensiune romantică între el și Lisa. Seria evidențiază riscurile pe care personajele principale le asumă pentru a salva tinerii aviatori în timp ce se aflau sub ocupație germană, protejând casele lor sigure și evitând investigațiile. Până la sfârșitul acestei serii, Kessler și Brandt se apropie de Curtis, de atunci ancheta lor asupra unei crime în Franța i-a condus la numele „Monsieur Maurice”, care este pseudonimul lui Curtis. Brandt și Kessler fac prima lor vizită la Candide pentru a-l localiza.

Interesul lui Kessler pentru Curtis reprezintă o amenințare semnificativă pentru Lifeline și, prin urmare, este de acord că Curtis se va întoarce în Anglia. Kessler comandă o înconjurare a trupelor de la Bruxelles, dar Curtis reușește să evadeze în Elveția dându-se drept șofer de autobuz pentru un grup local al Tineretului Hitler care călătorește în afara orașului într-o excursie de o zi. Albert are o aventură cu barba de serviciu Monique Duchamps, în timp ce soția sa, Andrée, este așezată la pat, în urma unui accident cu doi ani înainte (un camion scăpat de control aronse în mașina lui Albert, cu Andrée ca pasager). În episodul final, Andrée află că o vede pe Monique mergând în dormitorul lui Albert.

Încearcă să vorbească cu Albert și intră în scaunul cu rotile pentru prima dată, dar cade pe scări și își rupe gâtul, murind instantaneu. Alte personaje introduse sunteți: Gaston Colbert, unchiul și managerul băncii Lisa, care a ajutat-o ​​pe Lifeline, și soția sa Louise. Un lot de bancnote falsificate este urmărit până la Gaston, iar Kessler îl interoga în convingerea că va conduce către oamenii care conduc linia de evaziune. Lisa află mai târziu că Gaston a fost împușcat mortal încercând să scape de sediul german. Alain Muny, care este operatorul wireless al Lifeline, care menține contactul cu Londra și îi furnizează lui Candide mâncare de la ferma sa. Dr. Pascal Keldermans, care ajută la tratament medical pentru aviatori și oferă acoperire Lisei angajându-o ca asistentă medicală la operația sa.

Sezonul 1
► 1. Lisa - Numele de cod Yvette
► 2. Sergent pe fugă
► 3. Ridichi cu unt
► 4. Joc de copil
► 5. A doua șansă
► 6. Creștere
► 7. Oile pierdute
► 8. Vinovăţie
► 9. Prea aproape de casă
► 10. Identitate îndoielnică
► 11. O chestiune de loialitate
► 12. Imnul libertății
► 13. Momeală
► 14. Vinerea Mare
► 15. Suspiciuni
► 16. Fii primul copil din blocul tău care stăpânește lumea


Selectati un episod pentru a vedea

loading...

Comentarii

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *:

Top Seriale

Vlad (Sezonul 1)

Data Adaugari 28/02/2019

Las Fierbinti Sezonul 13

Data Adaugari 22/02/2019

Toate pânzele sus! (1977) (Serial TV)

Data Adaugari 12/03/2019

Las Fierbinti Sezonul 9

Data Adaugari 17/01/2019

Las Fierbinti Sezonul 12

Data Adaugari 13/02/2019


loading...